Dansles informatie

Onze danslessen

Voor meer informatie over een van onze cursussen vragen wij u een keuze te maken uit onderstaande keuzemogelijkheden.

Dansles informatie - Streetdance

Tijdens de cursus krijg je verschillende solo dansen aangeleerd, voornamelijk disco/clipdansen. Later in de cursus krijg je nog een cha-cha-cha, een dans waarbij je een partner nodig hebt. Dit is de cursus Style Kids 1.

Daarnaast bieden we je Show Kids aan. Deze groep gaat aan de slag met nummers uit clips, Disney films of andere gave muziek. Werk je mee aan de show?

Het lesgeld bedraagt €100,- per persoon. Dit mag je op de eerste les meenemen.

Als je twijfelt om deel te nemen aan de cursus, dan draai je lekker de eerste les vrijblijvend mee, dan zul je merken dat het dansen bij onze dansschool supertof is.

Het aanmelden voor deze cursus geschiedt d.m.v. een inschrijfformulier of door het contact / inschrijfformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Meer info? Neem dan contact met ons op!

Je bent van harte welkom!

Uiteraard is er de mogelijkheid om lekker door te blijven dansen.

We bieden je een vervolgcursus aan, Show kids (los dansen), en Style Kids (stijldansen), waarbij je nog meer gaat swingen.

Nieuwe dansen, uitbreiding op de stijldansen die je al hebt geleerd en natuurlijk het afdansen komen weer aan bod dit seizoen.

Kortom, een swingend jaar!

De cursus bestaat uit vijftien lessen van 45 minuten op de aangegeven tijden.

Het totale cursusgeld bedraagt €100,- per persoon. Dit mag je meenemen op de 1e dansles.

Voorletters
Voornaam
Achternaam
Geslacht
Straatnaam + Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Cursustijd

Dansles informatie - Jeugd Beginners

Ben je 13 jaar of ouder, en wil je graag eens de Cha Cha Cha leren? Dan ben je van harte welkom in een beginnersgroep voor de jeugd.

We starten ieder seizoen in september met een groep van leeftijdsgenoten. Gezellig in een moderne dansschool hip de Quickstep te dansen op muziek van deze tijd? We bieden je de mogelijkheid om met veel plezier elke week een uur te komen dansen. Cool, gezellig en trendy!

De eerste cursus die je kunt volgen duurt 15 weken. Op de aangegeven dag van onze planning kom je op een vast uur wekelijks dansen, oefenen en plezier maken.

We hanteren in de groepslessen een advies van kleding: dames in een rokje of jurkje, jongens geen blauwe spijkerbroek! Graag gekleed met Polo shirt of hemd. Een T-shirt is niet voldoende!

We leren tijdens de lessen de basis van Quickstep, Tango, Wals, Cha Cha Cha en Jive. Wanneer dit allemaal goed verloopt met natuurlijk uitbreiding in alle dansen.

Tijdens de cursus geven we jullie de mogelijkheid om eens vaker te komen dansen op een vrije dansavond. Tijdens de les worden jullie op de hoogte gehouden wanneer deze zijn!

Omdat je samen deze dansen danst, hoef je je niet op te geven met danspartner, maar zou het voor je zelf fijn zijn als je iemand weet die met je mee wilt. Weet je niemand en kom je graag naar ons, geef je alleen op. Wij proberen de groep zo samen te stellen dat je dan een danspartner kunt kiezen uit de groep. De bedoeling is dan, dat je samen met een danspartner de dansen danst en oefent, want dansen doe je bij ons niet alleen!

Het cursusbedrag is € 130, – per persoon en mag in twee termijnen voldaan worden. Graag dan op de eerste en vijfde les van de cursus € 65, -. Pinnen, cash of overmaken op banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar behoren tot de mogelijkheden.

We hopen dat je met veel plezier je dansen komt oefenen bij de leukste dansschool van de Liemers.

Natuurlijk van harte welkom.

(een inschrijfformulier invullen via deze site, downloaden en graag ondertekenen door ouder of verzorger wanneer je nog geen 18 bent. We ontvangen dan graag het ondertekende inschrijfformulier als bevestiging)

Voorletters
Voornaam
Achternaam
Geslacht
Geboortedatum
Straatnaam + Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Cursustijd


Dansles informatie - Jeugd Gevorderd

Voor een aansluitende cursus, ben je bij ons ook op het goede adres, want voor iedereen die al kan dansen, hebben we een passende cursus.

De cursus duurt 15 lessen, van elk vier kwartier. Uiteraard gaan we aan het einde van de cursus weer afdansen.

Het cursusbedrag is € 130, – per persoon en mag in twee termijnen voldaan worden. Graag dan op de eerste en vijfde les van de cursus € 65, -. Pinnen, cash of overmaken op banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar behoren tot de mogelijkheden.

Voor jullie hebben we uiteraard ook verschillende dans- en thema-avonden, houd er weer rekening mee voor leuke avonden. Kijk voor al onze avonden en onze agenda op de evenementen pagina!

Voor de indeling van alle lessen ga je naar de rubriek jeugd cursustijden voor de planning van ons seizoen.

Wil je mee doen, schrijf je dan in, voor een cursus met leeftijdsgenoten!

Voorletters
Voornaam
Achternaam
Geslacht
Straatnaam + Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Cursustijd
Danspartner van

Dansles informatie - Volwassenen Beginners

Wordt het tijd om samen (weer) een dansje te kunnen maken?
In september van elk seizoen starten we in ieder geval met een beginnerscursus voor volwassenen.
Bij voldoende animo kijken we ook of er een mogelijkheid is om in februari een groep te starten.

Tijdens de cursus van 15 weken worden er verschillende dansen aangeleerd, waaronder de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha Cha Cha en de Jive.
Allemaal dansen met goede basis, om eventueel de basis uit te breiden met aansluitende figuren.
Tijdens de vakanties van de basisscholen, zijn we gesloten en houden wij u tijdens de les op de hoogte, wanneer u geen les heeft.

Tijdens de lessen door worden er eventueel drankjes uit geserveerd aan tafel en bij voldoende animo in series gedanst, waarbij u voldoende ruimte krijgt om het aangeleerde fijn en gezellig te oefenen.

We vragen u om tijdens de lessen geen blauwe spijker kleding te dragen. Sportschoenen, of schoenen met een rubberen zool adviseren wij ook niet. Dit ter voorkoming van klachten aan gewrichten. Een gladde zool is dan ook ons advies!

Waarschijnlijk gaat u dansen in een groep die parallel loopt met een andere avond. U kunt iedere week switchen van avond, waar uw voorkeur in die week naar uitgaat. Dan mist u in ieder geval geen les.

De danslessen duren een uur en u krijgt les van een professional, samen met een assistent.

U kunt, buiten uw lessen om, extra komen dansen op speciale dansavonden op de zaterdag. Hiervoor kunt u naar onze rubriek evenementen om de agenda te bekijken. Wij attenderen u altijd tijdens de les wanneer de volgende is.

Het cursusbedrag is € 130, – per persoon. Dit kunt u in twee termijnen betalen. De eerste en de vijfde les geven u daarvoor de mogelijkheid. U kunt bij ons pinnen, met cash betalen en anders overmaken op ons banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar ter vermelding van uw club waar danst.

Wanneer u zich wilt inschrijven, kunt u een inschrijfformulier invullen via deze site, downloaden en de ondertekende versie dan inleveren of mailen of opsturen naar de dansschool. Wanneer we deze hebben ontvangen is uw inschrijving definitief en ontvangt u een bevestiging.

Wanneer u overweegt om niet een cursus te gaan volgen, maar toch iets wilt leren, geven wij u de mogelijkheid privé lessen te boeken. In overleg met u en onze agenda plannen we dan een afspraak.
Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Uiteraard heten wij u van harte welkom, in onze mooie dansschool.

Voorletters
Voornaam
Achternaam
Geslacht
Straatnaam + Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Email
Telefoonnummer
Cursustijd
Danspartner van

Dansles informatie - Volwassenen Gevorderd

Heeft u de basispassen al gehad? Misschien danst u al wat jaartjes, of is het al wat langer geleden dat u over de vloer zwierde? Wij kunnen u aansluitende danscursussen aanbieden.

Vanaf 2e jaars (zilver) is het mogelijk om lekker met z’n tweeën weer op de dansvloer te kunnen gaan bewegen. De quickstep, Engelse wals, cha-cha-cha, noem maar op, we brengen u graag weer in de juiste bewegingen en tempo’s.

Alle cursussen voor gevorderden hebben 15 lessen en duren een uur per les.

Vele extra dansavonden zullen weer passeren. Uiteraard bent u van harte welkom. Kijk op onze evenementen pagina voor onze agenda!

Graag verwijzen wij u voor onze indeling van elk jaar naar de cursustijden.

Het cursusgeld bedraagt dit jaar €130,– per persoon. Dit kunt u in twee termijnen betalen. De eerste en de vijfde les geven u daarvoor de mogelijkheid. U kunt bij ons pinnen, met cash betalen en anders overmaken op ons banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar ter vermelding van uw club waar danst.

U bent van harte welkom, om dansend het jaar door te gaan.

Voorletters
Voornaam
Achternaam
Geslacht
Straatnaam + Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Cursustijd
Danspartner van

Dansles informatie - Wedstrijddansen

Mocht je jouw talent verder willen uitbreiden, dan ben je bij ons op het goede adres.

Het is mogelijk om individueel met je danspartner je programma nog meer uit te breiden en uit te voeren. We begeleiden je graag.

Zelf zijn we zeer actief geweest op de vloer op wedstrijden in binnen- en buitenland. We zijn nog steeds actief, niet meer als danspaar, maar als wedstrijdtrainers en als jury.

Wanneer je jouw talenten wilt gaan gebruiken in wedstrijdverband dan kun je mee doen aan de N.A.D.B. wedstrijden. Landelijke wedstrijden die bijna elk weekend ergens in Nederland worden georganiseerd. Omdat onze dansschool aangesloten is bij de N.V.D., Nederlandse Vereniging van Dansleraren, kunnen we je daarvoor opgeven.

Om je techniek en programma door te nemen kun je op de maandagavond in de beneden zaal van 20.00 uur tot 21.30 uur Standaard trainen, en van 20.30 uur tot 22.00 uur in de boven zaal de latin trainen.

Buiten de N.V.D. en de N.A.D.B om, zijn we met onze dansschool aangesloten bij meerdere vakorganisaties. Zo zijn we lid van de Vereniging van Beroepsdansers, V.B.D.en de W.D.S.F., de Internationale Federatie. Kortom, we kunnen je overal naar toe begeleiden.

Interesse? Bel ons voor alle mogelijkheden!

Nieuw bij ViDa, LaBlast!

LaBlast is een leuke, hoge energie-dans fitness workout die mensen uitdaagt en inspireert. Het plezier van dansen en het effect van een cardio workout.

LaBlast is al jaren een succes in Amerika en kun je elke donderdag en zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur in onze dansschool volgen!

Wij zullen voor LaBlast met strippenkaarten werken:

  • 5 lessen € 30,00
  • 10 lessen € 55,00
  • 15 lessen € 80,00

Kom je het proberen?!

Voorletters
Voornaam
Achternaam
Geslacht
Straatnaam + Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Cursustijd

Dansles informatie - High Heels Class

Heb jij altijd al willen leren dansen als wereldsterren? Dit is je kans! Vanaf nu kun je bij ons de High Heels Class volgen. Het enige wat je nodig hebt is een paar hakken en makkelijk zittende kleding. Dit is de uitgelezen kans om te leren dansen zoals in een videoclip.

Dit is ook meteen waar de dansstijl op geïnspireerd is: choreografieën uit pop en hiphop videoclips.

Elke maandag vanaf 19:30 bij ons in de dansschool!

Voorletters
Voornaam
Achternaam
Geslacht
Straatnaam + Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Cursustijd

Cursustijden

Kids

Maandag Streetdance Beginners vanaf 12 jaar 17:30u
Dinsdag Streetdance Gevorderd vanaf 12 jaar 18:30u

High Heels

Maandag High Heels Class (vanaf 16 jaar) 19:30u

Jeugd

Donderdag Beginners Jeugd (benedenzaal) 18:30u 1e jrs.
Vrijdag Topklasse Gevorderd Jeugd (bovenzaal) 19:00u  
Zaterdag Topklasse Std. Jeugd (benedenzaal) 18:00u  
  Goud (combi) (bovenzaal) 19:00u  
  Zilver (combi) 19:30u  
  Brons Ster Jeugd 19:00u 2e jrs.
  Topklasse Gevorderd Jeugd (bovenzaal) 20:00u  

Volwassenen

Dinsdag Topklasse plus Standaard & Latin 18:45u
6e jaars Volwassenen 20:00u
Gevorderd 1 (ovb) 21:15u
Woensdag Topklasse 2 Latin (benedenzaal) 19:30u 13e jrs.
Topklasse 1 Std. (bovenzaal) 19:30u 7e jrs.
Gevorderd 2 (bovenzaal) 20:30u
Gevorderd 1 (benedenzaal) 20:30u
Donderdag Zilver-ster Latin (benedenzaal) 19:30u 4e jrs.
Goud Standaard (bovenzaal) 19:30u 5e jrs
Zilver-ster Standaard (benedenzaal) 20:45u 3e jrs.
Gevorderd 3 (bovenzaal) 20:45u
Vrijdag Zilver-ster Latin (benedenzaal) 19:00u 4e jrs
Gevorderd 2 (bovenzaal) 20:00u
Topklasse 2 (bovenzaal) 20:30u
Gevorderd 4 (benedenzaal) 21:15u
Zondag Zilver-ster Std. (benedenzaal) 18:30u 3e jrs.
Zilver Std. & Latin (bovenzaal) 18:30u 2e jrs.
Combi-cursus (bovenzaal) 19:45u
Beginners Volw. (benedenzaal) 20:45u
Gevorderd 1 (benedenzaal) 20:45u
Goud Std. (bovenzaal) 21:00u 5e jrs.