Dansles informatie

Onze danslessen

Voor meer informatie over een van onze cursussen vragen wij u een keuze te maken uit onderstaande keuzemogelijkheden.

Dansles informatie - Jeugd Beginners

Ben je 13 jaar of ouder, en wil je graag eens de Cha Cha Cha leren? Dan ben je van harte welkom in een beginnersgroep voor de jeugd.

We starten ieder seizoen in september met een groep van leeftijdsgenoten. Gezellig in een moderne dansschool hip de Quickstep te dansen op muziek van deze tijd? We bieden je de mogelijkheid om met veel plezier elke week een uur te komen dansen. Cool, gezellig en trendy!

De eerste cursus die je kunt volgen duurt 25 weken. Op de aangegeven dag van onze planning kom je op een vast uur wekelijks dansen, oefenen en plezier maken.

We hanteren in de groepslessen een advies van kleding: dames in een rokje of jurkje, jongens geen blauwe spijkerbroek! Graag gekleed met Polo shirt of hemd. Een T-shirt is niet voldoende!

We leren tijdens de lessen de basis van Quickstep, Tango, Cha Cha Cha, Discofox, Mambo en Jive. Wanneer dit allemaal goed verloopt met natuurlijk uitbreiding in alle dansen.

Tijdens de cursus geven we jullie de mogelijkheid om eens vaker te komen dansen op een vrije dansavond. Tijdens de les worden jullie op de hoogte gehouden wanneer deze zijn!

Omdat je samen deze dansen danst, hoef je je niet op te geven met danspartner, maar zou het voor je zelf fijn zijn als je iemand weet die met je mee wilt. Weet je niemand en kom je graag naar ons, geef je alleen op. Wij proberen de groep zo samen te stellen dat je dan een danspartner kunt kiezen uit de groep. De bedoeling is dan, dat je samen met een danspartner de dansen danst en oefent, want dansen doe je bij ons niet alleen!

Het cursusbedrag is € 225, – per persoon en mag in drie termijnen voldaan worden. Graag dan op de eerste, vijfde en tiende les van de cursus € 75, -. Pinnen, cash of overmaken op banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar behoren tot de mogelijkheden.

We hopen dat je met veel plezier je dansen komt oefenen bij de leukste dansschool van de Liemers.

Natuurlijk van harte welkom.

(een inschrijfformulier invullen via deze site, downloaden en graag ondertekenen door ouder of verzorger wanneer je nog geen 18 bent. We ontvangen dan graag het ondertekende inschrijfformulier als bevestiging)

Dansles informatie - Jeugd Gevorderd

Voor een aansluitende cursus, ben je bij ons ook op het goede adres, want voor iedereen die al kan dansen, hebben we een passende cursus.

De cursus duurt 25 lessen, van elk vier kwartier. Uiteraard gaan we aan het einde van de cursus weer afdansen.

Het cursusbedrag is € 225, – per persoon en mag in drie termijnen voldaan worden. Graag dan op de eerste, vijfde en tiende les van de cursus € 75, -. Pinnen, cash of overmaken op banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar behoren tot de mogelijkheden.

Voor jullie hebben we uiteraard ook verschillende dans- en thema-avonden, houd er weer rekening mee voor leuke avonden. Kijk voor al onze avonden en onze agenda op de evenementen pagina!

Voor de indeling van alle lessen ga je naar de rubriek jeugd cursustijden voor de planning van ons seizoen.

Wil je mee doen, schrijf je dan in, voor een cursus met leeftijdsgenoten!

Voorletters
Voornaam
Achternaam
Geslacht
Straatnaam + Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Cursustijd
Danspartner van

Dansles informatie - Volwassenen Beginners

Wordt het tijd om samen (weer) een dansje te kunnen maken?
In september van elk seizoen starten we in ieder geval met een beginnerscursus voor volwassenen.
Bij voldoende animo kijken we ook of er een mogelijkheid is om in februari een groep te starten.

Tijdens de cursus van 15 weken worden er verschillende dansen aangeleerd, waaronder de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha Cha Cha en de Jive.
Allemaal dansen met goede basis, om eventueel de basis uit te breiden met aansluitende figuren.
Tijdens de vakanties van de basisscholen, zijn we gesloten en houden wij u tijdens de les op de hoogte, wanneer u geen les heeft.

We vragen u om tijdens de lessen geen blauwe spijker kleding te dragen. Sportschoenen, of schoenen met een rubberen zool adviseren wij ook niet. Dit ter voorkoming van klachten aan gewrichten. Een gladde zool is dan ook ons advies!

Waarschijnlijk gaat u dansen in een groep die parallel loopt met een andere avond. U kunt iedere week switchen van avond, waar uw voorkeur in die week naar uitgaat. Dan mist u in ieder geval geen les.

De danslessen duren 75 minuten. Daarvan danst u een vol uur met een gezellige pauze tussendoor. U krijgt les van een professional, samen met een assistent.

U kunt, buiten uw lessen om, extra komen dansen op speciale dansavonden op de zaterdag. Hiervoor kunt u naar onze rubriek evenementen om de agenda te bekijken. Wij attenderen u altijd tijdens de les wanneer de volgende is.

Het cursusbedrag is € 135, – per persoon. Dit kunt u in twee termijnen betalen. De eerste les €70,- en de vijfde les €65,- geven u daarvoor de mogelijkheid. U kunt bij ons pinnen, met cash betalen en anders overmaken op ons banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar ter vermelding van uw club waar u danst. Na start van de cursus is het verplicht om het volledige cursusgeld te voldoen.

Wanneer u zich wilt inschrijven, kunt u een inschrijfformulier invullen via deze site, downloaden en de ondertekende versie dan inleveren of mailen of opsturen naar de dansschool. Wanneer we deze hebben ontvangen is uw inschrijving definitief en ontvangt u een bevestiging.

Wanneer u overweegt om niet een cursus te gaan volgen, maar toch iets wilt leren, geven wij u de mogelijkheid privé lessen te boeken. In overleg met u en onze agenda plannen we dan een afspraak.
Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Uiteraard heten wij u van harte welkom, in onze mooie dansschool.

Dansles informatie - Volwassenen Gevorderd

Heeft u de basispassen al gehad? Misschien danst u al wat jaartjes, of is het al wat langer geleden dat u over de vloer zwierde? Wij kunnen u aansluitende danscursussen aanbieden.

Vanaf 2e jaars (zilver) is het mogelijk om lekker met z’n tweeën weer op de dansvloer te kunnen gaan bewegen. De quickstep, Engelse wals, cha-cha-cha, noem maar op, we brengen u graag weer in de juiste bewegingen en tempo’s.

Alle cursussen voor gevorderden hebben 25 lessen.

Vele extra dansavonden zullen weer passeren. Uiteraard bent u van harte welkom. Kijk op onze evenementen pagina voor onze agenda!

Graag verwijzen wij u voor onze indeling van elk jaar naar de cursustijden.

Het cursusgeld bedraagt dit jaar €225,– per persoon. Dit kunt u in drie termijnen betalen. De eerste, vijfde en tiende les geven u daarvoor de mogelijkheid. U kunt bij ons pinnen, met cash betalen en anders overmaken op ons banknummer: NL 28 RABO 037.48.69.146 t.n.v. ViDa Studio’s Zevenaar ter vermelding van uw club waar danst.

U bent van harte welkom, om dansend het jaar door te gaan.

Dansles informatie - Wedstrijddansen

Mocht je jouw talent verder willen uitbreiden, dan ben je bij ons op het goede adres.

Het is mogelijk om individueel met je danspartner je programma nog meer uit te breiden en uit te voeren. We begeleiden je graag.

Zelf zijn we zeer actief geweest op de vloer op wedstrijden in binnen- en buitenland. We zijn nog steeds actief, niet meer als danspaar, maar als wedstrijdtrainers en als jury.

Wanneer je jouw talenten wilt gaan gebruiken in wedstrijdverband dan kun je mee doen aan de N.A.D.B. wedstrijden. Landelijke wedstrijden die bijna elk weekend ergens in Nederland worden georganiseerd. Omdat onze dansschool aangesloten is bij de N.V.D., Nederlandse Vereniging van Dansleraren, kunnen we je daarvoor opgeven.

Om je techniek en programma door te nemen kun je op de maandagavond in de beneden zaal van 20.00 uur tot 21.30 uur Standaard trainen, en van 20.30 uur tot 22.00 uur in de boven zaal de latin trainen.

Buiten de N.V.D. en de N.A.D.B om, zijn we met onze dansschool aangesloten bij meerdere vakorganisaties. Zo zijn we lid van de Vereniging van Beroepsdansers, V.B.D.en de W.D.S.F., de Internationale Federatie. Kortom, we kunnen je overal naar toe begeleiden.

Interesse? Bel ons voor alle mogelijkheden!

Dansles informatie - High Heels Class

Heb jij altijd al willen leren dansen als wereldsterren? Dit is je kans! Vanaf nu kun je bij ons de High Heels Class volgen. Het enige wat je nodig hebt is een paar hakken en makkelijk zittende kleding. Dit is de uitgelezen kans om te leren dansen zoals in een videoclip.

Dit is ook meteen waar de dansstijl op geïnspireerd is: choreografieën uit pop en hiphop videoclips.

Elke maandag vanaf 19:30 bij ons in de dansschool!

Cursustijden

Kids

Dinsdag Streetdance Gevorderd vanaf 12 jaar 18:30u

High Heels

Maandag High Heels Class (vanaf 16 jaar) 19:30u

Jeugd

Donderdag Beginners Jeugd 18:30u 1e jrs.
Vrijdag Topklasse Gevorderd Jeugd 18:30u  
Zaterdag Topklasse Std. Jeugd 18:00u  
  Goud (combi) 19:00u  
  Topklasse Latin Jeugd 20:00u  

Volwassenen

Dinsdag Beginners Volw. 19:15u 1e jrs.
Topklasse plus Standaard & Latin 20:30u
Woensdag Topklasse 3 Latin (benedenzaal) 19:30u 14e jrs.
Topklasse Latin (bovenzaal) 19:30u 8e jrs.
Gevorderd 2 (bovenzaal) 20:30u
Gevorderd 1 (benedenzaal) 20:30u
Donderdag Goud Standaard (benedenzaal) 19:30u 5e jrs.
Goud Latin (bovenzaal) 19:30u 6e jrs
Zilver-ster Latin (benedenzaal) 20:45u 4e jrs.
Gevorderd 3 (bovenzaal) 20:45u
Vrijdag Beginners Volw. (benedenzaal) 19:00u 1e jrs
Zilver 19:30u 2e jaars
Goud Standaard Volw. (benedenzaal) 20:15u 5e jrs.
Topklasse 3 (bovenzaal) 20:450u
Gevorderd (benedenzaal) 21:15u
Zondag Zilver-ster Std. (benedenzaal) 18:30u 3e jrs.
Zilver Std. & Latin (bovenzaal) 18:30u 2e jrs.
Combi-cursus (bovenzaal) 19:45u
Beginners Volw. (benedenzaal) 19:45u
Gevorderd 1 (benedenzaal) 20:45u
Goud Std. (bovenzaal) 21:00u 5e jrs.