Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS)

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand – BABS

Vanaf 01 september 2022 ben ik officieel in dienst van de gemeente Zevenaar en aangesteld als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, of te wel BABS.

Hebben jullie trouwplannen, of gaan jullie een belangrijke beslissing nemen en is daar een samenlevingscontract voor nodig? Dan verzorg ik graag voor de juiste afwikkeling en maak ik een gepaste ceremonie op maat voor jullie.

Bij een geplande trouwerij gaat veel vooraf. Veel voorbereidend werk en natuurlijk helemaal in de gedachte hoe jullie die mooie, onvergetelijke dag willen invullen. Een van de verplichte momenten is natuurlijk de ceremonie met het tekenen van de akte.

Wil je dit niet zomaar voorbij laten gaan? Dan werk ik graag met jullie samen, om deze zo persoonlijk mogelijk in te richten.

Wanneer jullie contact met mij opnemen, zorg ik dat we in gesprek komen met elkaar en de ceremonie volledig gaan plannen. Ook zal ik zorg dragen voor alle juiste papieren en afwerking.

Lijkt het jullie wat, dan ben ik graag jullie trouwambtenaar!

Indien jullie in de gemeente Zevenaar trouwen, dan graag bij de gemeente Zevenaar aangeven dat jullie mij als trouwambtenaar zouden willen.

Bij alle andere vragen, neem gerust contact met me op. Dat kan via de mail:
info@vidazevenaar.nl of telefonisch: 0316-527700/ 06-53466557.

Lieve groet,

Ronald Straatman

Aanvragen:

Uw naam
Uw e-mail
Telefoonnummer
Trouwdatum

Heeft u wellicht nog vragen?